¿Hvad er intro?

Intro er som ordet forlyder en introduktion til noget nyt. Det er en præsentation og kort forberedelse til at skulle studere på et universitet samt muligheden for at træde ind i et fælleskab og skabe en masse nye relationer. Gennem introforløbet gennemgår man en udvikling på meget kort tid. Intro er nervepirrende, sjovt, udfordrende og i sandhed uforglemmeligt. Det er det, der vil binde dig og dine medstuderende sammen.

For at vi sammen kan få den bedste oplevelse under introforløbet, er det nødvendigt, at vi alle sammen følger nogle få fælles spilleregler:

  • – Det er ikke tilladt at indtage euforiserende stoffer, og vil blive behandlet med stor seriøsitet.
  • – På introturen er det først tilladt at indtage alkohol efter kl. 17.
  • – At vi alle behandler hinanden med respekt og med omtanke for hinandens grænser.

Fra os vejledere kan du forvente at vi, på intet tidspunkt i introforløbet planlægger aktiviteter, der opfordrer til eller forudsætter indtagelse af alkohol. Ligeledes vil aktiviteter, der kan rumme seksuelle elementer ikke være en del af programmet.

Der vil under introforløbet være rig mulighed for at have det sjovt, feste og lære dine nye medstuderende at kende. Vi opfordrer dog til og håber på, at vi alle vil gøre dette med omtanke – særligt når der kommer alkohol indenbords.

Det er ikke noget, vi har haft problemer med i tidligere forløb, og vi forventer heller ikke, at det bliver et problem denne gang. Intro er en fantastisk oplevelse og går man åbenhjertet og fornuftigt ind til det får man et super fedt forløb. Vi glæder os hvert fald!