VELKOMMEN TIL HA(KOM.) 2018

Introforløbet på HA(kom.)

18. - 28. august 2018

 

Dine vejledere byder dig varmt velkommen til introforløbet 2018 <3

Dit vejlederteam, bestående af 18 HA (kom.)-studerende, vil i august guide dig igennem et fantastisk introforløb med mange sjove og uforglemmelige oplevelser, sammen med dine kommende medstuderende. Introforløbet vil introducere dig for de faglige såvel som sociale sider af livet som studerende på CBS, og vi i vejlederteamet vil udstyre dig med de nødvendige informationer og værktøjer, som du får brug for i forbindelse med din studiestart. Højdepunktet er forløbets introtur (22. - 25. august 2018) til Danmarks navle – Fyn. 

Her på hjemmesiden, finder du alle de informationer, som du har brug for vedrørende introforløbet. Du finder information om de forskellige dage i menuen til højre (På smartphone findes de nederst på siden). Øverst finder du information om dit vejlederteam, arrangementerne som du skal købe billet til, de sociale medier vi benytter, vores sponsorer som har hjulpet os med at gøre introforløbet bedre end nogensinde samt et billedekatalog over dine kære medstuderende.

Før du er helt klar til introforløbet bør du følge disse 5 nemme steps:

1. Tilmeld dig vores facebookgruppe: HA(kom.) 2018 - Klik her

2. Følg vores instragram profil @hakomintro18.

3. Køb billet til: Introturen, Sankt Tro Pæks, og Galla! Dette kan du gøre her.

4. Tilføj os på snapchat, og følg med i introforløbet digitalt - Klik her

5. LÆS GRUNDIGT INFORMATIONERNE OM INTROFORLØBETS DAGE 

Nu skulle du være rustet til at deltage i det sjoveste introforløb. Vi håber, at det vil være med til at give dig en uforglemmelig start på nogle fantastiske år som HA(kom.)-studerende. Vi har bestilt godt vejr, glade mennesker og højt humør, og glæder os meget til at se dig på Parkdag lørdag d. 18. august 2018, kl. 9.30.

Kærlige hilsner

Dit vejlederteam

Ps. Har du spørgsmål eller andre tvivlssager, er du meget velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger står i højre side. Ellers kan du altid fange os på Facebook-gruppen.

Pss. Lyt til HA(Kom.)'s egen sang her !

 

 

Skriv et svar